Peuters

Peuters kunnen pas instappen vanaf de dag dat ze
2 jaar en 6 maanden oud zijn.

De instapdata voor peuters zijn

• 1 september
  • Na de herfstvakantie
  • Na de kerstvakantie
  • Op de eerste schooldag van februari
  • Na de krokusvakantie
  • Na de paasvakantie
  • Na Hemelvaart

Voor kinderen vanaf 3 jaar gelden de instapdata niet. Zij kunnen op elke schooldag starten in de kleuterklas.

Bereken hier wanneer je peuter in kan stappen

DSC_6325-e1564734757120
peu11

Peuterkijkdagen

Voor de nieuwe ouders met peuters (geboortejaar 2019) die graag kennismaken met de school organiseren we vrijblijvende info-momenten. Wij maken dan de nodige tijd om uitleg te geven over de school, wij geven een rondleiding en u kan kennismaken met de peuterklas.

Zaterdag 12 december 2020 om 10.00 u.
Zaterdag 9 januari 2021 om 10.00 u
Zaterdag 30 januari 2021 om 10.00 u.
zaterdag 20 februari 2021 om 10.00 u.

Indien u graag langskomt op één van deze info-momenten kan u daarvoor inschrijven via deze link.

Inschrijven

Drongen is een deelgemeente van Gent. Onze school houdt zich aan het inschrijvingsbeleid zoals vastgelegd in het LOP-Gent (Lokaal Overleg Platform Gent).

Hieronder vind je de data van de inschrijvingsperiodes van vorig schooljaar. Van zodra de nieuwe data bekend zijn kan je ze ook hieronder terugvinden.

Van 20 tot en met 31 januari 2020

broer/zus van reeds ingeschreven kinderen of kinderen van personeel krijgen voorrang om zich in te schrijven.  Stel de inschrijving niet uit. Maak hiervoor een afspraak op het schoolsecretariaat, breng zeker de kids-ID mee.

van 2 maart tot en met 31 maart 2020 (van 12u ’s middags tot en met 12u ’s middags)

Alle andere kleuters en lagere schoolkinderen (geen broers of zussen op onze school) kunnen zich aanmelden via de website: www.meldjeaan.be

Resultaten bekend op 28 april 2020 vanaf 12 u.

van 4 mei tot 26 mei 2020

De ouders komen de inschrijving bevestigen op school. De ouders ontvangen dan een definitief inschrijvingsbewijs.

Vanaf 29 mei 2020 kunnen alle kinderen (die vergeten zijn zich aan te melden via www.meldjeaan.be ) ingeschreven worden op het schoolsecretariaat.